tetratka a4

 • Тетратка А4 52л. Спирит лукс

  90.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови коцки
  • Формат: А4
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Тетратка А4 52л. Спирит лукс

  90.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови коцки
  • Формат: А4
  • 6x мотиви

  Додај во кошница Quick View