tetratka A5

 • Тетратки А5 52л. Спирит лукс

  28.00 ден

  • Листови: 80гр
  • Корица: 300гр
  • 52 листови
  • Коцки
  • Формат: А5
  • 6x мотиви

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Тетратка А5 со спирала меџик

  100.00 ден

  • 80 листови
  • Хартија: 70гр
  • Тврд повез
  • Боја:
  – лилава
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View