toaletna hartija

 • Тоалетна хартија 8ком

  210.00 ден

  • Тоалетна хартија во ролна
  • Димензии: 116,7 x 96 мм
  • Должина: 29,5 м
  • Број на листови во ролна: 250 ком
  • Состав: Трослојна хартија – 100% целулоза

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија 16ком

  190.00 ден

  • Тоалетна хартија во ролна
  • Димензии: 116,7 x 96 мм
  • Должина: 18,5 м
  • Број на листови во ролна: 156 ком
  • Состав: Двослојна хартија – 100% целулоза

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – на листови

  1,850.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – 7500 листови
  – Димензии: 22 х 11 см

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – јамбо 130метри

  90.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – Должина на ролна 130 метри
  – Димензии: 9 х 25 см
  – Тежина: 450гр.

  Додај во кошница Quick View