usb 64gb

 • УСБ

  250.00 ден

  • Брзина: 2.0, 3.0
  • Брзина на читање: 13 – 17МБ/секунди
  • Брзина на пишување: 5 – 6МБ/ секунди

  • Капацитет: 16ГБ   2.0 (250ден)

  • Капацитет: 32ГБ   2.0 (300ден)

  • Капацитет: 32ГБ  3.0  (600ден)

  • Капацитет: 64ГБ   2.0 (700ден)

  Додај во кошница Quick View