zonlelakuke

 • Етикети самолепливи

  550.00 ден

  • Етикети за декларации
  • Формат: А4
  • Димензии:
  – 38 х 21мм (600ден)
  – 52 х 29мм (600ден)
  – 70 х 29мм (600ден)
  – 70 х 37мм (600ден)
  – 70 х 42мм (600ден)
  – 105 х 48мм (600ден)
  – 105 х 74мм (600ден)
  – 210 х 297мм (550ден)

  Додај во кошница Quick View