Foska

 • Штафелај мал

  800.00 ден

  • Материјал: дрвен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штафелај голем

  2,200.00 ден

  • Материјал: дрвен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шпенагли 50гр.

  25.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 6.0 х 6.5 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – лилава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 5.0 х 9 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 22 х 5.0 х 8 см
  • Боја:
  – црвена
  – сива
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Четки за боење

  180.00 ден

  • Четки комплет за теперни и водени бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • ЦД Маркер

  25.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Интензивна боја
  • Округли двостран врв: 0.4мм, 1мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало пиши бриши

  50.00 ден

  • Супер мазно, течно пишување
  • Лесно се брише
  • Должина на пишување: 200м
  • Дебелина:
  – 0.7мм
  – 0.5мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица до 240л.

  1,500.00 ден

  • Метален материјал
  • Длабочина: 70мм
  • Капацитет на хевтање: 240

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица

  200.00 ден

  • Висок квалитет
  • Материјал: метален
  • Големина на иглици:
  – 24/6
  – 26/6

  • Капацитет: 20 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хевталица

  300.00 ден

  • Висок квалитет
  • Материјал: метален
  • Големина на иглици:
  – 24/6
  – 26/6

  • Капацитет: 30 листови

  ВО КОШНИЧКА Quick View