Genie

 • Нож за хартија

  1,250.00 ден

  • Алуминиумски материјал
  • За формати: А4 и помали

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Ламинатор А4 ЛА300

  2,200.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Дигитрон со лента

  3,000.00 ден

  • Модел: ЛП20 среден   (3000ден)
  • Модел: Д69 голем        (5500ден)

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Апарат за уништување на хартија

  2,000.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View