Havit

 • Слушалици за пц

  300.00 ден

  • Должина на кабел: 1.2м
  • Конектор: 3.5мм

  Додај во кошница Quick View
 • Маус за пц 790

  450.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 117.5 x 64.5 x 35.5мм
  • Број на копчиња: 4
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Должина на кабел: 1.6м
  • Напон на работа: 5V

  Додај во кошница Quick View
 • Маус за пц 691

  300.00 ден

  • Инсталација: USB конектор
  • Големина на производот: 130 x 70 x 40мм
  • Обработка на слика: 3000 FPS
  • Должина на кабел: 1.6м
  • Напон на работа: 5V

  Додај во кошница Quick View
 • Кабел УСБ

  120.00 ден

  • Должина: 1.8м

  Додај во кошница Quick View
 • Звучници со блутут

  980.00 ден

  • Дистанца на конекција: 8-10м
  • Време на користење: 3-4 часови
  • Време на полнење на батерија: 2-2.5 часови

  Додај во кошница Quick View