RiDATA

  • ЦД / ДВД

    10.00 ден

    • Капацитет CD-R : 700 mb | 80 min 52 x speed    (10ден)
    • Капацитет DVD-R : 4.7 GB | 120 min 16 x speed  (15ден)

    ВО КОШНИЧКА Quick View