SpaceBox

 • Регистратор А4 спацебокс Премиум

  160.00 ден
  • • Ширина: 7.5 см
   • Дебелина: 2.0 мм
   • Во внатрешноста: бела хартија
   • Квалитетен метален механизам
   • Формат: А4
   • Боја:
   – плава
  • – црвена
  • – зелена
  Додај во кошница Quick View
 • Регистратор А4 спацебокс Еко

  100.00 ден

  • Ширина: 7.5 см
  • Дебелина: 2.0 мм
  • Во внатрешноста: бела хартија
  • Квалитетен метален механизам
  • Формат: А4

  Додај во кошница Quick View