Spirit

 • Школски несесер Спирала

  550.00 ден

  • Силиконски несесер со 3Д дизајн
  • Го задржува обликот и неможе да се деформира
  • Издржлив и водоотпорен материјал
  • Нов и модерен дизајн
  • 4 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Скај

  400.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 3 патенти
  • Нов и модерен дизајн
  • 6 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Монаме

  300.00 ден

  • Полиестерски материјал
  • 1 патенти
  • Нов и модерен дизајн
  • 4x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Школски несесер Аеро

  250.00 ден

  •  Материјал мрежа пвц
  • 1 класичен патент
  • Тркалезна форма 21x7x7cm
  • Забавен дизајн
  • 4 x разновидни мотиви

  Додај во кошница Quick View
 • Шише за сок детско

  150.00 ден

  • Боја:
  – розе
  – плава
  – лилава
  • Количина: 250мл.

  Додај во кошница Quick View
 • Шестар метален во кутија

  300.00 ден

  • Атрактивен сет од 6 парчиња
  • Во ПВЦ кутија

  Додај во кошница Quick View
 • Шестар метален во кутија

  110.00 ден

  • Атрактивен сет
  • Во комплетот: шестар и црнки
  • Во ПВЦ кутија

  Додај во кошница Quick View
 • Шестар метален

  55.00 ден

  • Метален
  • Забавен дизајн
  • Во ПВЦ цевка

  Додај во кошница Quick View
 • Шестар метален

  50.00 ден

  • Метален материјал
  • Класичен, едноставен дизајн
  • Во ПВЦ блистер

  Додај во кошница Quick View
 • Четки за темперни пвц

  220.00 ден

  • Забавен дизајн
  • ПВЦ рачка
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четки:
  – 6
  – 8
  – 10
  – 12
  – 14
  • 5 парчиња во паковање

  Додај во кошница Quick View
 • Четки за темперни бои пвц

  40.00 ден

  • Забавен дизајн
  • Пластични четки
  • Големина на четки:
  – 6   (40ден)
  – 8   (40ден)
  – 10 (60ден)
  – 12 (60ден)
  – 14 (60ден)

  Додај во кошница Quick View
 • Четки за темперни бои

  15.00 ден

  • Високо квалитетно FSC дрво
  • Засилување на метална рачка
  • Големина на четката:
  – 2   (15ден)
  – 4   (15ден)
  – 6   (15ден)
  – 8   (20ден)
  – 10  (20ден)
  – 12  (20ден)
  – 14  (20ден)
  – 16  (40ден)
  – 18  (40ден)
  – 20  (40ден)

  Додај во кошница Quick View