TipTop Clean

 • Џогер со реси

  150.00 ден

  • Со алуминиумска рачка

  Додај во кошница Quick View
 • Четка за вц лукс

  180.00 ден

  • ПВЦ материјал

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – на листови

  1,150.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – 7500 листови
  – Димензии: 22 х 11 см

  Додај во кошница Quick View
 • Тоалетна хартија – јамбо

  125.00 ден

  – Двослојна хартија – 100% целулоза
  – Должина на ролна 130 метри
  – Димензии: 9 х 25 см

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун со пумпа

  110.00 ден

  • Количина: 0.5л.

  Додај во кошница Quick View
 • Течен сапун 5 л.

  400.00 ден

  – Неутрална PH вредност
  – Дерматолошки тестиран

  Додај во кошница Quick View
 • Течен гел за шарени алишта 3л

  330.00 ден

  • Премиум колор течен гел на шарени алишта, 60 перења
  • Ја штити бојата на алиштата
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 20 до 60 °C
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 3 л

  Додај во кошница Quick View
 • Течен гел за шарени алишта 1.5л

  200.00 ден

  • Премиум колор течен гел на шарени алишта, 30 перења
  • Ја штити бојата на алиштата
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 20 до 60 °C
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 1.5 л

  Додај во кошница Quick View
 • Течен гел за бели и шарени алишта 3л

  330.00 ден

  • Премиум течен гел за алишта, 60 перења
  • Ја штити бојата на алиштата
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 30 до 95 °C
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 3 л

  Додај во кошница Quick View
 • Течен гел за бели алишта 5л

  500.00 ден

  • Премиум течен гел за бели алишта, 100 перења
  • Ја штити бојата на алиштата
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 30 до 95 °C
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 5 л

  Додај во кошница Quick View
 • Течен гел за бели алишта 1.5л

  200.00 ден

  • Премиум течен гел за бели алишта, 30 перења
  • Ја штити бојата на алиштата
  • Идеален е за домашна и комерцијална употреба
  • Успешно ги отстранува дамките уште при првото перење
  • Температура на перење од 30 до 95 °C
  • Појачана формула за да отстранува дамките на 30 °C
  • Помага во отстранување на закоравени дамки
  • Дава брилијантно чист изглед и мирис на вашата облека
  • 1.5 л

  Додај во кошница Quick View
 • Таблети за машина 15ком

  90.00 ден

  • Моќен во борба против нечистотиите во садовите
  • Tinmatic multi-function- совршено чисти дури и при ниски температури
  • Ги отстранува и најтврдокорните дамки како што се од чај и кафе и дава совршени резултати веќе од 40°.
  • Паковање: 15 ком

  Додај во кошница Quick View