TipTop Office

 • Штипки за хартија 32мм

  65.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 32мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 25мм

  40.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 25мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 19мм

  25.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 19мм

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаша мрежа коцка

  70.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн на коцка од мрежа
  • Дијаметар: 70мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаша мрежа за спајалици

  50.00 ден

  • Тркалезен
  • Метален материјал
  • Лакиран
  • Цврсто и издржливо дно
  • Дијаметар: 92мм
  • Висина: 41мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Чаша мрежа

  70.00 ден

  • Метален материјал
  • Дизајн са тркалезна мрежа
  • Дијаметар: 80мм
  • Висина: 100мм
  • Боја:
  – сребрена
  – црна

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Црнки за технички молив

  10.00 ден

  • Дијаметар:
  – 0.5мм
  – 0.7мм
  • Стандард: ХБ
  • Должина: 60 ​​мм
  • Во ПВЦ кутија

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • ЦД Маркер

  25.00 ден

  • Отпорен на сушење
  • Интензивна боја
  • Округли двостран врв: 0.4мм, 1мм
  • Должина на пишување: 300м
  • Боја:
  – црна
  – плава
  – црвена

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало хепи колорс

  25.00 ден

  • Пластичен материјал
  • Гумирана тело
  • Висок квалитет
  • Супер мазни пишување перформанси
  • Мастило база Тежина: 0.2гр
  • Пишување должина: 600м
  • Дебелина: 1.0мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало со држач

  50.00 ден

  • Елегантско пенкало
  • Дебелина: 0.7мм
  • Должина на пишување: 600м

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало сензатион

  25.00 ден

  • Интересен дизајн
  • Многу мазна изведба во пишувањето
  • Гумирано тело
  • Дебелина: 1.0 мм
  • Разновидни бои

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Хемиско пенкало пиши бриши

  50.00 ден

  • Супер мазно, течно пишување
  • Лесно се брише
  • Должина на пишување: 200м
  • Дебелина:
  – 0.7мм
  – 0.5мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View