Shop

 • Штипки за хартија 32мм

  65.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 32мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 25мм

  40.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 25мм

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штипки за хартија 19мм

  25.00 ден

  • ПВЦ и метален материјал
  • Отпорен на деформација
  • Големина:
  – 19мм

   

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штафелај мал

  800.00 ден

  • Материјал: дрвен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штафелај голем

  2,200.00 ден

  • Материјал: дрвен

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штампач / принтер ксерокс 3020

  5,000.00 ден

  • Принт: A4
  • Конекција: WiFi

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Штампач / принтер Hp m28

  7,500.00 ден

  • Технологија на печатење Ласерски (Црно-бело)
  • Потребно време за прва страна 8.5 секунди
  • Макс. резолуција на печатење до 600 х 600 x 1 dpi
  • Предвиден број на стр. месечно 15.000 страни
  • Меморија 128MB
  • Брзина на процесор 600 MHz
  • Оперативни системи Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32/64-bit, 2 GB available hard disk space, CD-ROM/DVD drive or Internet connection, USB port, Internet Explorer. Apple® macOS High Sierra (v10.13), macOS Sierra (v10.12), OS X EI Capitan (v10.11)
  • Потрошен материјал Xerox 3020, 3025

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шпенагли 50гр.

  25.00 ден
  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 5.0 х 9 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – розе

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 20.5 х 6.0 х 6.5 см
  • Боја:
  – црвена
  – жолта
  – плава
  – зелена
  – лилава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Школски несесер

  100.00 ден

  • 1 класичен патент
  • Интересен дизајн
  • Димензија: 22 х 5.0 х 8 см
  • Боја:
  – црвена
  – сива
  – плава

  ВО КОШНИЧКА Quick View
 • Шише за сок детско

  150.00 ден

  • Боја:
  – розе
  – плава
  – лилава
  • Количина: 250мл.

  ВО КОШНИЧКА Quick View