Беџ со штипка

QUICK OVERVIEW

• Пластичен материјал
• Цврст, транспарентен
• Со штипка
• Џеб за вметнување картички
• Димензија: 91 x 57мм
• Дебелина: 350мик

Каталошки број: 403380

Паковање: 50

Производ од: