Хевталица ХК20

QUICK OVERVIEW

• Метален материјал
• Хевтање капацитет: 20 листови
• Длабочина: 31мм
• Муниција: 24/6 и 26/6
• Капацитет на муниција: 100 парчиња

Каталошки број: 403295

Паковање: 12

Производ од: