Хевталица ХК30

QUICK OVERVIEW

• Метален материјал
• Капацитет на хевтање: 30 листови
• Длабочина: 31мм
• Муниција: 24/6 и 26/6
• Капацитет на муниција: 100 парчиња

Каталошки број: 404204

Паковање: 6

Производ од: