Бушалица МП20

QUICK OVERVIEW

• Метален механизам
• Метално куќиште
• Капацитет: 20 листови
• 2 дупки со дијаметар: 6мм
• Боја:
– црна
– розе

Каталошки број: 405425, 405677

Паковање: 1

Производ од: