Бушалица до 70 листови

QUICK OVERVIEW

• Метален механизам
• Метално куќиште
• Капацитет: 70 листови
• 2 дупки
• Дијаметар на дупка: 6мм
• Растојание од дупка: 80мм

Каталошки број: 8411

Паковање: 1

Производ од: