Бушалица МП60

QUICK OVERVIEW

• Метален механизам
• Метално куќиште
• Капацитет: 60 листови
• 2 дупки
• Дијаметар на дупка: 6мм
• Растојание од дупка: 80мм

Каталошки број: 405428

Паковање: 6

Производ од: