Корици А4 пвц 180 микрони

QUICK OVERVIEW

• Цврста ПВЦ фолија
• Јасна и транспарентна
• Дебелина: 180мик
• Формат: A4

Каталошки број: 400614

Паковање: 100

Производ од: