Корици А4 пвц 150 микрони

QUICK OVERVIEW

• Цврста ПВЦ фолија
• Јасна и транспарентна
• Дебелина: 150мик
• Формат: A4

Каталошки број: 400613

Паковање: 100

Производ од: