Спајалици

QUICK OVERVIEW

• СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
• Димензии:
– 26мм
– 28мм
– 32мм
– 33мм
– 50мм

Каталошки број: 404841, AS-02, 404223, AS-03, 404843

Паковање: 100

Производ од: