Кожна папка

QUICK OVERVIEW

• Идеална за состаноци
• Внатрешноста се состои од:
– Држач на документи
– Држач на моливи
– Џебови за визит карти
• Формат: А4

Каталошки број: 405119

Паковање: 1

Производ од: