Роковник со спирала и пенкало

QUICK OVERVIEW

• Формат: А5
• 80 листови
• Во сет: роковник и пенкало
• Димензија: 18 x 13 x 1.2см
• Боја:
– плава
– црвена
– црна

Каталошки број: 401574, 401575,401577

Паковање: 1