Маус за пц 691

QUICK OVERVIEW

• Инсталација: USB конектор
• Големина на производот: 130 x 70 x 40мм
• Обработка на слика: 3000 FPS
• Должина на кабел: 1.6м
• Напон на работа: 5V

Каталошки број: HV 691MS-CR

Паковање: 1

Производ од: