Маус за пц 790

QUICK OVERVIEW

• Инсталација: USB конектор
• Големина на производот: 117.5 x 64.5 x 35.5мм
• Број на копчиња: 4
• Обработка на слика: 3000 FPS
• Должина на кабел: 1.6м
• Напон на работа: 5V

Каталошки број: HV 790MS-CR

Паковање: 1

Производ од: