Маус за пц 989

QUICK OVERVIEW

• Инсталација: USB конектор
• Големина на производот: 104 x 58 x 37мм
• Број на копчиња: 4
• Обработка на слика: 3000 FPS
• Должина на кабел: 1.6м
• Напон на работа: 1.5V

Каталошки број: HV 989MGT CR

Паковање: 1

Производ од: