Хевталица

QUICK OVERVIEW

• Висок квалитет
• Материјал: метален
• Капацитет: 20 листови
• Големина на иглици:
– 24/6
– 26/6
• Боја: плава

Каталошки број: ST1004

Паковање: 1

Производ од: