Комплет триаголници

QUICK OVERVIEW

• Полистирен материјал
• Транспарентен
• Отпорен на деформација и пукнатини
• Во комплетот: ленир од 30 см, два триаголници, агломер од 10 см
• Карактеристики: исклучително висока отпорност на кршење

Каталошки број: BP92-30

Паковање: 4

Производ од: