Држач за селотејп

QUICK OVERVIEW

• Стабилен и тежок држач за самолеплива лента
• Нелизгава подлога
• Лесно и безбедно полнење на селотејп
• Производ понуден без селотејп

Каталошки број: T21001

Паковање: 1

Производ од: