Самолеплив нотес

QUICK OVERVIEW

• Идеален за оставање пораки и потсетници
• Број на лисја: 100
• Големина: 75 x 50мм
• Тежина: 75гр

Каталошки број: G3020

Паковање: 12

Производ од: