Полица за биро

QUICK OVERVIEW

• Изработена од метал
• 5 фиоки на влечење
• Димензија: 36.5 x 28.2 x 28.5 см
• Боја: сива

Каталошки број: FC2004

Паковање: 1

Производ од: