Молив јамбо

QUICK OVERVIEW

• Висок квалитет
• Екстра цврст
• Отпорен на кршење
• Триаголен дизајн
• Стандард: ХБ
• Црнка: 4мм

Каталошки број: 408293

Паковање: 4

Производ од: