Куфер Скимате

QUICK OVERVIEW

• Нов и модерен дизајн
• ABS материјал
• Силно отпорен на гребење
• Безбедносно заклучување
• Механизам за безбедно заклучување
• 4 интегрирани тркала на дното
• Ротирање на тркалото 360 °
• Боја: кафеава
• Димензиja: 28 инчи(29 х 45 х 73.5см)

Каталошки број: 407340

Паковање: 1

Производ од: