Маркер на база уље

QUICK OVERVIEW

• Отпорен на сушење
• Лесен за бришење
• Дебелина на пишување: 2-3мм
• Должина на пишување: 300м
• Боја:
– бела
– сребрена
– златна

Каталошки број: 408269, 408271, 408272

Паковање: 10

Производ од: