Папка дисплеј 60

QUICK OVERVIEW

• Капаци: цврст полипропилен
• Дебелина: 600мик
• Внатре: 40 U-фолија
• Дебелина на фолиите: 38мик
• Формат: A4 +
• Етикета: F / C
• Боја:
– црна

Каталошки број: 403032

Паковање: 1

Производ од: