Хевталица

QUICK OVERVIEW

• Висок квалитет
• Материјал: метален
• Големина на иглици:
– 24/6
– 26/6

• Капацитет: 30 листови

Каталошки број: st0512

Паковање: 1

400.00 ден

Производ од: