Спајалици бр.3

QUICK OVERVIEW

• СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
• Димензии:
– 32мм
– 33мм

Каталошки број: As-03, 404223

Паковање: 100

25.00 ден

Производ од: