Спајалици бр.5

QUICK OVERVIEW

• СПОКУВАЛКИ направени од квалитетен материјал идеални за спојување, групирање и лесно раздвојување на вашите документи. Достапни се во различни димензии.
• Димензии:
– 50мм

Каталошки број: As-04, 404843

Паковање: 100

60.00 ден

Производ од: