Продужен кабел со 4 утикачи

QUICK OVERVIEW

• 5 утикачи
• Материјал: квалитетен ПП
• Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
• Должина на кабел:
– 3м

Каталошки број: 407433

Паковање: 1

500.00 ден

Производ од: