Продужен кабел со 5 утикачи

QUICK OVERVIEW

• 5 утикачи
• Материјал: квалитетен ПП
• Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
• Должина на кабел:
– 5м

Каталошки број: 407436

Паковање: 1

500.00 ден

Производ од: