Плутена табла 40 x 60

QUICK OVERVIEW

• Дебелина на рамка: 180мм
• Дебелина на табла: 80мм
• Димензии:
– 40см х 60см

Каталошки број: 403921

Паковање: 1

400.00 ден

Производ од: