Плутена табла 60 x 90

QUICK OVERVIEW

• Дебелина на рамка: 180мм
• Дебелина на табла: 80мм
• Димензии:
– 60см х 90см

Каталошки број: 403922

Паковање: 1

800.00 ден

Производ од: