Плутена табла 90 x 120

QUICK OVERVIEW

• Дебелина на рамка: 180мм
• Дебелина на табла: 80мм
• Димензии:
– 90см х 120см

Каталошки број: 403923

Паковање: 1

1,250.00 ден

Производ од: