Продужен кабел со 3 утикачи

QUICK OVERVIEW

• 3 утикачи
• Материјал: квалитетен ПП
• Волтажа: 250V-50Hz, Max: 3680W
• Должина на кабел:
– 3метри

Каталошки број: 407430

Паковање: 1

400.00 ден

Производ од: