Дигитрон ДГ1020

QUICK OVERVIEW

• Пластична кутија
• Пластични клучеви
• 12-цифрен дисплеј
• 229 функции
• Големина: 200 x 115 x 20мм

Каталошки број: 403355

Паковање: 1

350.00 ден

Производ од: