Папка пвц со ластик пастел

QUICK OVERVIEW

• Полипропилен материјал
• Обложена со висок сјај
• 2 ластици
• Димензија: 254 х 364мм
• Формат: А4
• Боја:
– плава
– розе

Каталошки број: 408424, 408427

Паковање: 20

90.00 ден

Производ од: