Торба со рачка А3 пастел

QUICK OVERVIEW

• Пластична рачка
• Пластично копче
• Капацитет: 300 листови, 80гр
• Дебелина на надворешниот капак: 0.60мм
• Формат: A3 +
• Боја:
– плава
– розе

Каталошки број: 408438, 408437

Паковање: 1

350.00 ден

Производ од: