Гарнитура пенкала худсон

QUICK OVERVIEW

• Eксклузивнo, високо квалитетен сет за пишување
• Во комплет: 2 елегантни пенкала
• Во домот ПП кутија

Каталошки број: 91441

Паковање: 1

150.00 ден